esmaspäev, 23. oktoober 2017

mu sügise go-to meigiasjad


 Mõtlesin, et proovin beauty guru olemist ja näitan milliste värvidega ma viimasel ajal nägu mökerdanud olen. Otsustasin keskenduda just lauvärvidele ja huulepulkadele, kuna need on mul pidevas ringluses. Põsepunad ja taoline teema ei tundunud nii põnev.

 Olen praegu oma silmameigiga kaunis lihtsaks läinud. Tihti on mu laugudele ainult üks värv hajutatud. Et silmale mingi kuju saada, kasutan tavaliselt musta lainerit (vahel ka tumepruuni). Tavaliselt ulatan rohkem mattide värvide poole, sellepärast on neid siin ka rohkem näha. Ainsad säravad värvid, mida praegu kasutan, on duochrome'id. Need annavad sellele matile ühtlasele toonile midagi cool'i juurde. 


 Vasakult paremale:
1. Colourpop "Play By Play" - Duochrome virsikutooni alusvärvi ja rohelise läikega.
2. Colourpop "Wake Up Call" - Matt heledam roosakaspruun.
3. Colourpop "Lil' Boat" - Matt punakaspruun.
4. Colourpop "Paper Tiger" - Matt sinepikollane. Viimasel ajal mu lemmik asi, mida oma laugudel kanda.
5. Nabla "Caramel" - Tumedam sinepitoon. Mulle meeldib seda Paper Tiger'iga segada, aga see on üksinda ka kaunis. Nablast ei räägita eriti, aga nende kosmeetika kvaliteet on muljetavaldav ja ma plaanin neilt tulevikus kindlasti veel midagi tellida.


 1. NYX Duochromatic Illuminating Powder "Twilight Tint" - Tegemist on küll highlighter'iga, aga ma leian end seda rohkem kasutamast silmadel. Sellel justkui puuduks aluspigment ning seda sinakas-lillakat sära on näha vaid siis, kui valgus sellele langeb. See on ilmselt üks mu lemmik meigiasju oma kogus.
2. Colourpop Super Shock Shadow "Wattles" - See oleks nagu matt roosakas toon, aga sellel on mingi õrn sära. Näeb laugudel üksinda suurepärane välja ja oleks selle õrna sära pärast juba justkui natuke sisse kantud. Ulatan selle järgi alati kui pean kodunt eemal meiki tegema. 



 Kulutasin ühel hetkel väga palju raha selle paleti peale (mul on siiani sellest silme eest natuke must) ja ma hoian seda nagu oma last. Õnneks ei pidanud ma värvide kvaliteedis pettuma ja olen sellega väga rahul. Kõik värvid on nii pehmed, aga eriti huvitav on katsuda tooni Vermeer, mis meenutab mulle pehmuse poolest Colourpop'i Super Shock lauvärve. Toonid, mille järgi olen selles paletis praegu kõige rohkem ulatanud on Vermeer, Raw Sienna, Red Ochre (on tegelikult pruunikam kui pildil tundub oops), Warm Taupe ja Realgar.

 Mul oli peale suve raske oma peachy'dest huulepulkadest lahti lasta, aga nüüd tunnen, et olen leidnud head ja aastaaja kohased asendused. Kõige rohkem ulatangi tavaliste huulepulkade poole. Vedelad huulepulgad on enamasti minu jaoks liiga kuivatavad. Traditsioonilised huulepulgad jätavad ka rohkem mänguruumi. Neid saab peale kanda õrnalt näpuga tupsutades (mida ma enamasti teengi) või täie pigmendiga otse pulgast. Mulle meeldib see valikuvõimalus.



 Mu praegused lemmikud vasakult paremale:
1. Colourpop "Parker" - Matt roosakas ja natuke peachy toon. Kasutan seda pigem huultele tupsutades ja siis sõrmega hajutades.
2. Milani "Matte Naked" - Mu lemmik tuhmroosa huulepulk. On huultel pehme ja lõhnab nagu keeks.
3. Essence Long Lasting Lipstick "Barely There" - Tumedam kui eelnev toon ja selles oleks justkui rohkem lillat tooni. See huulepulk elab mu kotis, sest see on niisutavam kui mu teised matid huulepulgad.
4. Colourpop Ultra Satin Lip "Frick n Frack" - Ultra Satin'id on ainsad vedelad huulepulgad, mis ei pane mind tahtma oma huuli otsast rebida. Selle värvi järgi olen ma hakanud praegu järjest rohkem ulatama. Tavaliselt tupsutan selle sõrmega oma huultel laiali ja tulemuseks jääb ilus punakas toon.
5. MAC "Persistence" - Matt värv, mis jääb minu huultel ilus õrnalt punakas pruun.

 Ma ei oskagi praegu enam midagi väga lisada. Neid kõiki asju võib mu näos näha mu instagrammis, kui ma vahel mõne häbitu selfie üles panen või kuskil peldikus endast pilti teen, et see oma story'sse panna. Või äkki peaksin sellest veel mingi eraldi postituse tegema? Ma ei tea. Let me know!

 See oli mu katse olla beauty guru. Kas teil oli sama imelik kui mul? Kas see aitas kedagi? Ma ise võiksin meigist tunde rääkida, aga ma ei tea kui hästi see blogis edasi kanduks.

 Järgmine kord räägin jälle sellest, kuidas ma oma ärevusega toime tulen ja mis mu depressioon teeb don't worry.

 Thank you, come again.

2 kommentaari:

  1. Hei!
    Inspireeriv ja ülevaatlikult sisukas postitus. Aitäh selle eest!
    Oleks aga kaks küsimust - kui palju see Anastasia Beverly Hillsi palett umbes maksta võis ning kust seda leida?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. tore kui meeldis! soetasin ABH paleti Cult Beauty lehelt - https://www.cultbeauty.co.uk/anastasia-beverly-hills-modern-renaissance-eye-shadow-palette.html

      Kustuta